- Miltai, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Migdolų pienas, 1 stiklinė
- Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Augalinis arba kokosų aliejus kepimui
- Klevų sirupas
- Švieži vaisiai ar uogos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską, supilkite migdolų pieną ir 2 šaukštus kokosų aliejaus, gerai išsukite iki vienalytės konsistencijos.
Didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų, pilkite tešlą maždaug po 0.25 stiklinės (vienam blynui), kepkite 2-3 minutes ir apverskite. Apkepkite iš kitos pusės, kad taip pat pagelstų.
Patiekite su klevų sirupu ir mėgstamais vaisiais ar uogomis.
Patiks visai šeimai!
2018-07-13 21:13