Veganiški blyneliai

Veganiški blyneliai
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Migdolų pienas, 1 stiklinė
  • Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Augalinis arba kokosų aliejus kepimui
  • Klevų sirupas
  • Švieži vaisiai ar uogos
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską, supilkite migdolų pieną ir 2 šaukštus kokosų aliejaus, gerai išsukite iki vienalytės konsistencijos.

  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų, pilkite tešlą maždaug po 0.25 stiklinės (vienam blynui), kepkite 2-3 minutes ir apverskite. Apkepkite iš kitos pusės, kad taip pat pagelstų.

  3. Patiekite su klevų sirupu ir mėgstamais vaisiais ar uogomis.

  4. Patiks visai šeimai!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nuomoner
2018-07-13 21:13
tai arba cukrus arba uogos arba klevu sirupas, kam viskas kartu? per saldu gal jau