Vasariškos užkandėlės

Vasariškos užkandėlės
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Krapai, 1 pundelis
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Pomidorai, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sutarkuokite česnaką, sumaišykite su varške, pagardinkite druska, smulkintais žalumynais ir majonezu.

  2. Supjaustykite pomidorus 1 cm storio riekutėmis.

  3. Uždėkite ant viršaus varškės masės, papuoškite petražolėmis ir patiekite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytas
2013-08-09 13:42
Pamokisiu kaip sutarkuoti česnakus,be nuostolių.
Ant tarkės uždedam celofaninį maišelį ir sutarkuojame česnaką (nebijokit nesupliš maišelis)Sutarkave nuimame maišeli su česnakais ir su peiliu ar šaukštu nugrandom
Maišeli išmetam, tarkes plauti nereikia.