- Varškė, 200 gramų
- Petražolės, 1 pundelis
- Krapai, 1 pundelis
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Pomidorai, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Smulkiai sutarkuokite česnaką, sumaišykite su varške, pagardinkite druska, smulkintais žalumynais ir majonezu.
Supjaustykite pomidorus 1 cm storio riekutėmis.
Uždėkite ant viršaus varškės masės, papuoškite petražolėmis ir patiekite.
2013-08-09 13:42
Ant tarkės uždedam celofaninį maišelį ir sutarkuojame česnaką (nebijokit nesupliš maišelis)Sutarkave nuimame maišeli su česnakais ir su peiliu ar šaukštu nugrandom
Maišeli išmetam, tarkes plauti nereikia.