Vasariškas arbūzų ir aviečių kokteilis

Vasariškas arbūzų ir aviečių kokteilis
Ingredientai:
  • Arbūzas (supjaustytas kubeliais), 500 gramų
  • Šaldytos avietės, 0.5 stiklinės
  • Graikiškas jogurtas (be priedų), 0.5 stiklinės
  • Laimų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Ispaninio šalavijo (chia) sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Elektriniu smulkintuvu pertrinkite iki vienalytės masės arbūzą, avietes, jogurtą ir sultis. Tada sudėkite sėklas ir petrinkite dar kartą.

  2. Avietės ir arbūzai - labai gaivus vasariškas derinukas. Uogas galima pakeisti ir kitomis, tačiau nepamirškite ispaninio šalavijo sėklų - jos padės jums ilgiau išlikti sotiems.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą