- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji serbentai, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių.
Trynius išsukite su 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, miltais ir krakmolu.
Šią masę sumaišykite su varške.
Baltymus išplakite iki putų, sumaišykite su šaukštu cukraus ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.
Indelius ištepkite sviestu, dėkite varškės masės ir ant viršaus trintų serbentų.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 C laispnių temperatūros, kol gražiai paruduos.
Tiekite karštus. Skanaus.
2021-02-17 05:40