Varškės putėsiai su uogomis ir riešutais

Varškės putėsiai su uogomis ir riešutais
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Liesa varškė, 400 gramų
  • Natūralus jogurtas, 100 gramų
  • Riešutai, 30 gramų
  • Bet kokios uogos, 100 gramų
  • Saldiklio pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite varškę su jogurtu, įdėkite norimo saldiklio ir pertrinkite viską elekktriniu trintuvu. Įmaišykite smulkintus riešutus.

  2. Uogas (galima naudoti šaldytas) petrinkite trintuvu su saldikliu iki tyrelės konsistencijos.

  3. Įdėkite į stiklinę varškės masės, tada užpilkite trintų uogų, vėl varškės, uogų, ir taip iki viršaus. Papuošti galima uogomis ar riešutais.

  4. Padėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų, ir patiekite.

  5. 100 g šio deserto turi apie 90 kcal.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą