- Liesa varškė, 400 gramų
- Natūralus jogurtas, 100 gramų
- Riešutai, 30 gramų
- Bet kokios uogos, 100 gramų
- Saldiklio pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išsukite varškę su jogurtu, įdėkite norimo saldiklio ir pertrinkite viską elekktriniu trintuvu. Įmaišykite smulkintus riešutus.
Uogas (galima naudoti šaldytas) petrinkite trintuvu su saldikliu iki tyrelės konsistencijos.
Įdėkite į stiklinę varškės masės, tada užpilkite trintų uogų, vėl varškės, uogų, ir taip iki viršaus. Papuošti galima uogomis ar riešutais.
Padėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų, ir patiekite.
100 g šio deserto turi apie 90 kcal.