Varškės ir medaus apkepas

Varškės ir medaus apkepas
Ingredientai:
  • Kefyras, 0.5 litro
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sviestas, 80 gramų
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite medų, kiaušinius ir sviestą, sumaišykite su kefyru ir kepimo milteliais.

  2. Sudėkite varškę ir išplakite elektriniu plaktuvu iki vienalytės masės, tada įmaišykite miltų.

  3. Viską supilkite į kepimo skardą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie 50 min.)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Sigita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vile
2012-09-30 12:51
man tai ne kaip atrodo
loreta .
2012-07-31 19:37
SKANUMELIS.....