- Varškė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Česnakas, 5 skiltelės
- Žalumynai (pvz., petražolės), 30 gramų
- Augalinis aliejus, 10 gramų
- Druska, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Miltai, 35 gramai
- Svogūnų laiškai, 30 gramų
- Brokoliai, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pertrinkite varškę su kiaušiniais ir miltais, įdėkite pagal skonį druskos. Įmaišykite smulkintą česnaką ir svogūnų laiškus.
Sudėkite brokolius į pasūdytą verdantį vandenį, apvirkite porą minučių (jie turi likti kieti).
Ištepkite plačią ir žemą formą aliejumi, sudėkite brokolius, užpilkite varškės mase.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 35-40 minučių. Supjaustykite ir patiekite kaip garnyrą arba kaip atskirą patiekalą.
2020-01-07 18:42