Varškės apkepas su uogomis

Varškės apkepas su uogomis
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sviestas, 40 gramų
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 80 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Uogos, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite trynius su cukrumi, baltymus išplakite.

  2. Varškę sumaišykite su tryniais, manais ir pienu, atsargiai įmaišykite baltymus.

  3. Ištepkite formą sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, paskleiskite uogas ir supilkite varškės masę.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą