- Varškė, 500 gramų
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Bananai, 2 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Citrina, 1 vienetas
- Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Aliejus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Manus užpilkite pienu ir palikite pusvalandį išbrinkti. Citriną nuplaukite ir nutarkuokite žievelę.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, pertrinkite su varške, sudėkite manus, tarkuotą citrinos žievelę, druską, viską išmaišykite.
Bananus nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą pusę varškės masės, tada paskleiskite bananus ir sudėkite likusią varškę.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes.