Varškės apkepas

Varškės apkepas
Ingredientai:
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištrinkite šakute varškę. Kitame inde išsukite kiaušinių trynius su cukrumi, sumaišykite su varške, sudėkite manus, kepimo miltelius, razinas, sumaišykite su išplaktais baltymais.

  2. Patepkite skardą riebalais ir pabarstykite džiūvėsėliais arba manais, iškrėskite į ją masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apue pusvalandį.

  3. Patiekiama su grietine arba uogiene.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Luka
» Rašyti komentarą