- Braškės, 200 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 30 gramų
- Malti džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Kokoso drožlės, 1 stiklinė
- Varškė, 250 gramų
- Miltai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakite kiaušinį su cukrumi, sudėkite varškę ir sviestą.
Suberkite miltus, padarykite tešlą.
Atgnybkite po nedidelį gabaliuką ir formuokite paplotėlius, įdėkite po braškę, užspauskite ir pavoliokite tarp delnų į kamuoliuką. Jei reikia, pabarstykite miltais.
Sumeskite į verdantį vandenį, kai iškils - virkite dar 3 minutes.
Išgriebkite ir apvoliokite kokoso drožlių ir džiūvėsėlių mišinyje.