- Dideli obuoliai, 2 vienetai
- Varškė, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušinio trynys, 1 vienetas
- Razinos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
- Manai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nupjaukite obuolių viršūnėles, išskobkite minkštimą su sėklomis.
Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir kelias minutes pamirkinkite.
Varškę pertrinkite ir sumaišykite su manais, razinomis, sviestu ir tarkuotu obuolių minkštimu.
Įdarykite obuolius, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20-30 minučių ir pabarstykite cukraus pudra.
2013-12-29 19:12