Vanile kvepiantis varškės apkepas

Vanile kvepiantis varškės apkepas
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
  • Manai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištrinkite varškę, cukrų ir kiaušinius, sumaišykite su piene išmirkytomis manų kruopomis.

  2. Supilkite vanilinį cukrų ir išlydytą sviestą, viską gerai išmaišykite.

  3. Supilkite masę į formą ir kepkite apie 40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Angelina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nieko ypatingo
2012-05-17 15:18
Skani nuotrauka, bet joje matosi greičiausiai net nekeptas sūrio pyragas, o ne aprašytas primityvus varškės apkepas.