Užkepti žiediniai kopūstai

Užkepti žiediniai kopūstai
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Smulkintas česnakas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Žiedinio kopūsto galva, 1 vienetas
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0.33
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Šviežių smulkintų petražolių, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkie orkaitę iki 220 laipsnių.

  2. Išskirstykite kopūstą, sudėkite į kepimo rankovę kartu su česnaku, supilkite aliejų, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

  3. Kepkite orkaitėje 25 minutes (po 15 min nuo kepimo pradžios rankovę supurtykite), po to prakirpkite rankovę, apibarstykite tarkuotu sūriu ir žalumynais, leiskite apskrusti (maždaug 5 minutes).

  4. Labai skanu ir paprasta, patiks visai šeimai!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą