- Citrinos žievelė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Smulkintos mėtos, 2 valgomieji šaukštai
- Smulkintas svogūnas, 1 vienetas
- Smulkinta kalendra, 2 valgomieji šaukštai
- Pjaustytas avokadas, 1 vienetas
- Citrinos sultys, 5 valgomieji šaukštai
- Ploni papločiai (lavašas, tortilijos), 2 vienetai
- Žuvies filė, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Apkepkite žuvį augaliniame aliejuje, supjaustykite gabaliukais.
Sumaišykite žalumynus, smulkintą avokadą, citrinos sultis, svogūną ir citrinos žievelę.
Supjaustykite papločius nedideliais trikampiais, šiek tiek sutepkite aliejumi ir įkiškite pusvalandžiui į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Uždėkite įdaro ir patiekite.
2013-03-20 16:19