Užkandėlės su silke ir obuoliais

Užkandėlės su silke ir obuoliais
Ingredientai:
  • Sūdytos silkės filė, 2 vienetai
  • Duoniukai/trapučiai, 8 vienetai
  • Obuolys, 1 vienetas
  • Raudonas svogūnas, 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Melisų šakelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolį nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

  2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

  3. Viską sumaišykite su majonezu, uždėkite masę ant duoniukų (galima ir tiesiog ant ruginės duonos riekelių), ant viršaus - po silkės gabaliuką ir papuoškite melisomis bei obuolių skiltelėmis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą