Užkandėlė „Vyšnios“

Užkandėlė „Vyšnios“
Ingredientai:
  • Burokėliai, 2 vienetai
  • Marinuotas agurkas, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Silkės filė, 1 vienetas
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Majonezas, 25 gramai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius nuplaukite, perpjaukite į 4 dalis ir išvirkite.

  2. Nulupkite, smulkiai sutarkuokite kartu su agurku, susmulkinkite svogūną.

  3. Sudėkite majonezą ir išmaišykite, jei reikia - įberkite druskos. Jei masė išėjo per skysta, skysčio perteklių reikia nusunkti.

  4. Supjaustykite silkę, atskirkite ašakas. Į delną įdėkite burokėlių masės, padarykite blynelį, į jo vidurį įdėkite silkės, kraštus užlenkite ir surutuliokite kamuoliuką.

  5. Lėkštę išklokite salotų lapais arba petražolėmis, vieną šalia kito sudėkite rutuliukus, įbeskite po perlenkto svogūno laiško galą (padarykite kekes), patiekite.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Elvyra
» Rašyti komentarą