Užkandėlė su silke

Užkandėlė su silke
Ingredientai:
  • Duona, 0.5 vieneto
  • Silkės filė, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 galva
  • Majonezas, 150 gramų
  • Virtas burokėlis, 1 vienetas
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Krapai, 1 pundelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite duoną riekutėmis, svogūną - pusžiedžiais.

  2. Sutarkuokite burokėlį ir česnaką (galima tiesiog sutrinti smulkintuvu), sumaišykite su trupučiu majonezo, įberkite druskos.

  3. Aptepkite paruošta mase duoną, uždėkite po gabaliuką silkės ir truputį svogūno, papuoškite krapais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą