- Svogūnas, 1 vienetas
- Virtos bulvės, 2 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Pipirai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 6 vienetai
- Kiaušinio trynys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pašalinkite pievagrybių kotelius ir truputį minkštimo iš kepurėlių, tačiau neišmeskite. Kepurėles kepkite orkaitėje 5-10 min.
Gilioje keptuvėje apkepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite grybų minkštimą bei susmulkintus kotelius ir dar pakepinkite.
Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, sudėkite į jas pakepintus svogūnus su grybais, pabarstykite prieskoniais ir įdarykite kepurėles.
Patepkite tryniu ir kepkite orkaitėje, kol apskrus.