Užkandėlė pievagrybių kepurėlėse

Užkandėlė pievagrybių kepurėlėse
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Virtos bulvės, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Pipirai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 6 vienetai
  • Kiaušinio trynys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašalinkite pievagrybių kotelius ir truputį minkštimo iš kepurėlių, tačiau neišmeskite. Kepurėles kepkite orkaitėje 5-10 min.

  2. Gilioje keptuvėje apkepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite grybų minkštimą bei susmulkintus kotelius ir dar pakepinkite.

  3. Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, sudėkite į jas pakepintus svogūnus su grybais, pabarstykite prieskoniais ir įdarykite kepurėles.

  4. Patepkite tryniu ir kepkite orkaitėje, kol apskrus.

Porcijų skaičius: 2
» Rašyti komentarą