- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Konservuotas tunas, 1 skardinė
- Svogūnas (mažas), 0.5 vieneto
- Morka, 20 gramų
- Petražolės, 1 pundelis
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- druskos, pipirų, 1 žiupsnelis
- Konservuoti kukurūzai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite. Nulupkite ir perpjaukite pusiau. Trynius išimkite.
Tuną labai gerai nuspauskite, sumaišykite su tryniais, įdėkite labai smulkiai pjaustyto arba sutarkuoto svogūno, tarkuotos morkos, labai smulkiai sukapotų petražolių, pagardinkite druska, pipirais, trupučiu citrinos sulčių. Gauta mase įdarykite kiaušinių puseles.
Įdarytus kiaušinius papuoškite konservuotais kukurūzais.
Puikus, lengvai paruošiamas ir skanus užkandis.
2015-12-22 16:16