Tuno ir avinžirnių salotos

Tuno ir avinžirnių salotos
Ingredientai:
  • Tunas (savo sultyse), 1 skardinė
  • Pomidoras, 1 vienetas
  • Svogūnas, 0.5 vieneto
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Avinžirniai (virti), 1 sauja
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną nusunkite, pomidorą supjaustykite kubeliais, svogūną ir petražoles smulkiai sukapokite, viską sumaišykite su avinžirniais. Pagardinkite druska, pipirais. Salotas užtaisykite aliejumi ir citrinos sultimis.

  2. Greitai paruošiamos, sočios ir maistingos salotos.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijole
2016-03-08 20:32