- Pomidorai, 6 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Paprika, 2 vienetai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kalakutiena, 800 galvų
- Pipirai
- Paprikos milteliai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalakutieną supjaustykite gabaliukais, svogūnus - pusžiedžiais.
Pomidorus nuplikykite, nulupkite. Paprikas perpjaukite, išimkite sėklas. Viską supjaustykite kubeliais.
Česnakus susmulkinkite. Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame 10 min. pakepinkite mėsą, tada sudėkite svogūnus, česnakus (kepkite, kol suminkštės), po to - pomidorus, prieskonius, troškinkite apie 40 min.
Prieš pabaigą sudėkite kubeliais pjaustytą papriką, dar 15 min. patroškinkite. Pabarstykite petražolėm ir patiekite su mėgstamu garnyru.