Troškinys su kalakutiena

Troškinys su kalakutiena
Ingredientai:
  • Pomidorai, 6 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Paprika, 2 vienetai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Druska
  • Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalakutiena, 800 galvų
  • Pipirai
  • Paprikos milteliai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutieną supjaustykite gabaliukais, svogūnus - pusžiedžiais.

  2. Pomidorus nuplikykite, nulupkite. Paprikas perpjaukite, išimkite sėklas. Viską supjaustykite kubeliais.

  3. Česnakus susmulkinkite. Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame 10 min. pakepinkite mėsą, tada sudėkite svogūnus, česnakus (kepkite, kol suminkštės), po to - pomidorus, prieskonius, troškinkite apie 40 min.

  4. Prieš pabaigą sudėkite kubeliais pjaustytą papriką, dar 15 min. patroškinkite. Pabarstykite petražolėm ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lidija
» Rašyti komentarą