- Prieskoniai
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Citrina, 1 vienetas
- Pangasijų filė, 1 kilogramas
- Prieskoniai
- Šaldytos daržovės, 500 gramų
- Raudonas svogūnas, 1 vienetas
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Atitirpintą žuvį supjaustykite, įtrinkite druska ir prieskoniais, palaikykite apie valandą.
Pavoliokite miltuose ir apkepkite, tada sudėkite į troškintuvą ir 15-20 min. patroškinkite. Šaldytas daržoves pakaitinkite keptuvėje, kad atsileistų, pabarstykite prieskoniais ir druska.
Svogūną supjaustykite ir kepkite, kol suminkštės, tada sudėkite daržovės, užpilkite skysčio, kuriame troškinosi žuvis.
Pakaitinti 5 min., sudėkite grietinę. Pasirūpinkite, kad padažas nebūtų per tirštas, paragaukite, ar netrūksta prieskonių.
Žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite griežinėliais pjaustyta citrina, atskirai patiekite padažą (tačiau galima ir tiesiog supilti ant viršaus).
Valgyti su ryžiais.