Troškintos paprikos su įdaru

Troškintos paprikos su įdaru
Ingredientai:
  • Faršas, 400 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Paprikos, 4 vienetai
  • Virti ryžiai, 200 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Rozmarinai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaukite paprikų viršų, išimkite sėklas ir pertvaras.

  2. Išplaukite, pabarstykite vidų druska.

  3. Susmulkinkite česnakus ir svogūnus, nuvalykite pievagrybius ir supjaustykite.

  4. Svogūnus ir česnaką kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite pievagrybius ir faršą, pakepinkite.

  5. Galiausiai sudėkite ryžius, kiaušinį, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.

  6. Įdarykite paprikas, sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, uždenkite ir 40 minučių patroškinkite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Sofija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gitana
2020-11-18 10:58
kiek i troskintuva ipilti sultinio ir troskinant ar reikia uzdengti dankciu
Nijole
2020-07-25 13:41
bandau,ne karto nebandziau
Ronaldas
2020-06-24 19:03
Labai greitas ir lengvas receptukas ir be galo skanu. Ačiū Sofija
Laimis
2018-09-29 12:18
Kokiam pavidale kiausinis, nu nieko nesupratau.