- Faršas, 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Paprikos, 4 vienetai
- Virti ryžiai, 200 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Rozmarinai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nupjaukite paprikų viršų, išimkite sėklas ir pertvaras.
Išplaukite, pabarstykite vidų druska.
Susmulkinkite česnakus ir svogūnus, nuvalykite pievagrybius ir supjaustykite.
Svogūnus ir česnaką kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite pievagrybius ir faršą, pakepinkite.
Galiausiai sudėkite ryžius, kiaušinį, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Įdarykite paprikas, sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, uždenkite ir 40 minučių patroškinkite.
2020-11-18 10:58