- Virtos kvinojos kruopos, 2 stiklinės
- Tofu - sojų varškė, 1 vienetas
- Raudona paprika, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Kopūstas, 0.25 galvos
- Virtos bulvės, 2 vienetai
- Norimos rūšies grybai, 2 saujos
- Ankštinės pupelės, 2 saujos
- Konservuoti kukurūzai arba žirneliai, 1 stiklinė
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pipirai, 2 žiupsneliai
- Aliejaus kepimui, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Dėkite pirmiausia smulkiai pjaustytas kietas daržoves (kurias reikia ilgiausiai troškinti): morkas, bulves, kopūstą. Po maždaug 10 minučių dėkite visus kitus ingredientus, gerai išmaišykite ir dar pakepkite ant lengvos ugnies apie 10 minučių. Skanaus!