Troškintos daržovės su tofu ir kvinoja

Troškintos daržovės su tofu ir kvinoja
Ingredientai:
  • Virtos kvinojos kruopos, 2 stiklinės
  • Tofu - sojų varškė, 1 vienetas
  • Raudona paprika, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kopūstas, 0.25 galvos
  • Virtos bulvės, 2 vienetai
  • Norimos rūšies grybai, 2 saujos
  • Ankštinės pupelės, 2 saujos
  • Konservuoti kukurūzai arba žirneliai, 1 stiklinė
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
  • Aliejaus kepimui, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Dėkite pirmiausia smulkiai pjaustytas kietas daržoves (kurias reikia ilgiausiai troškinti): morkas, bulves, kopūstą. Po maždaug 10 minučių dėkite visus kitus ingredientus, gerai išmaišykite ir dar pakepkite ant lengvos ugnies apie 10 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Sofija
» Rašyti komentarą