- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 1 pakelis
- Šviežias kopūstas, 0.5 vieneto
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Konservuotos žalios alyvuogės, 6 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Sovgūnas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite dideliame puode alyvuogių aliejų ir pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol švelniai paruduos.
Sudėkite raugintus kopūstus, pasmulkintą šviežią kopūstą, įberkite prieskonius, įdėkite pomidorų pastos. Troškinkite, kol kopūstai suminkštės (apie 40 minučių).
Betroškinant galite įpilti nedaug vandens, taip pat pabaigoje įmeskite į puodą, jei norite, ir kelias konservuotas žalias alyvuoges. Kopūstus galima valgyti vienus arba su bulvėmis, arba naudoti kaip garnyrą. Skanaus!