Troškinti briuselio kopūstai su spanguolėmis

Troškinti briuselio kopūstai su spanguolėmis
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 400 gramų
  • Džiovintos spanguolės, 50 gramų
  • Apelsinas, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų. Dėkite puselėmis pjaustytus briuselio kopūstus, džiovintas spanguoles, įberkite druskos ir pipirų, įspauskite apelsino sulčių. Troškinkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies, kol kopūstai švelniai paruduos. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Jurgis
» Rašyti komentarą