Troškintas triušis

Troškintas triušis
Ingredientai:
  • Raudonas vynas, 2 stiklinės
  • Actas, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Čiobreliai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas, 2 vienetai
  • Miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Triušis, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušieną stambiai supjaustykite ir užpilkite marinatu (jam sumaišomas raudonas vynas, vandeniu praskiestas actas, aliejus ir prieskoniai). Palikite per naktį šaldytuve.

  2. Mėsą gerai nuvarvinkite ir apkepkite svieste, sudėkite svogūnus ir morkas, patroškinkite.

  3. Pabarstykite miltais, dar patroškinkite, po truputį įpilkite perkošto marinato. Vis paragaukite, ar netrūksta prieskonių. Nevirtas triušio kepenėles susmulkinkite, užpilkite marinatu, išmaišykite, perkoškite ir sudėkite į troškinį. Patiekite su daržovėmis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Danguolė
» Rašyti komentarą