Troškinta vištiena su grybais

Troškinta vištiena su grybais
Ingredientai:
  • Višta, 1 vienetas
  • Grybai, 500 gramų
  • Šoninė, 200 gramų
  • Svogūnas, 3 vienetai
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Vištienos sultinys, 200 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Stambiai supjaustykite vištieną ir apkepkite aliejuje, tada sudėkite į troškintuvą, įpilkite vyno ir užvirinkite. Supilkite sultinį, įberkite prieskonių, sumažinkite temperatūrą ir palikite troškintis apie 20 minučių.

  2. Šoninę susmulkinkite, sudėkite į keptuvę ir palaukite, kol išsiskirs riebalai. Tada sudėkite pjaustytus svogūnus ir maišydami kepkite, kol suminkštės.

  3. Galiausiai į tą pačią keptuvę sudėkie grybus (idealiai tinka voveraitės). Šiek tiek pakaitinkite ir suverskite į troškintą vištieną,

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą