- Višta, 1 vienetas
- Grybai, 500 gramų
- Šoninė, 200 gramų
- Svogūnas, 3 vienetai
- Baltas vynas, 100 mililitrų
- Vištienos sultinys, 200 mililitrų
- Druska
- Sviestas
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Stambiai supjaustykite vištieną ir apkepkite aliejuje, tada sudėkite į troškintuvą, įpilkite vyno ir užvirinkite. Supilkite sultinį, įberkite prieskonių, sumažinkite temperatūrą ir palikite troškintis apie 20 minučių.
Šoninę susmulkinkite, sudėkite į keptuvę ir palaukite, kol išsiskirs riebalai. Tada sudėkite pjaustytus svogūnus ir maišydami kepkite, kol suminkštės.
Galiausiai į tą pačią keptuvę sudėkie grybus (idealiai tinka voveraitės). Šiek tiek pakaitinkite ir suverskite į troškintą vištieną,