Trintos bulvės su pievagrybiais

Trintos bulvės su pievagrybiais
Ingredientai:
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Poras, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 2 vienetai
  • Daržovių sultinys, 500 mililitrų
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Sviestas, 40 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 30 litrų
  • Petražolės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite bulvių ir saliero gabaliukus, pabarstykite druska, pipirais, keletą minučių apkepkite.

  2. Sudėkite smulkintą česnaką ir sviestą, dar patroškinkite.

  3. Supilkite sultinį, pabarstykite druska, prieskoniais. Ruoškite, kol daržovės išvirs. Apkepkie pievagrybius ir sudėkite ant popierinės servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

  4. Sudėkite į virtuvinį kombainą daržoves su trupučiu skysčio ir išplakite iki vienalytės masės. Supilkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite pievagrybių ir žalumynų.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą