Trinta porų ir žirnelių sriuba

Trinta porų ir žirnelių sriuba
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Žalieji žirneliai, 200 gramų
  • Poro stiebas, 0.5 vieneto
  • Česnako skiltelės, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 2 litrai
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Užpilkite žirnelius vandeniu ir išvirkite (10-12 min.)

  2. Porą ir česnaką supjaustykite, apkepkite aliejuje.

  3. Virtus žirnelius sumaišykite su poru, pagardinkite druska ir pipirais, pertrinkite elektriniu trintuvu iki vienalytės masės.

  4. Patiekite su skrebučiais, džiūvėsėliais, šaukštu grietinės ar jogurto arba sauja smaulkiai pjaustytų šviežių daržovių (pavyzdžiui, paprikų).

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą