- Žalieji žirneliai, 400 gramų
- Vištienos filė, 400 gramų
- Bulvės, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Žalumynai, 1 pundelis
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Vištienos filė nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą, pilkite vandens ir virkite apie valandą, vis nugraibykite putas.
Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į sultinį su vištiena, taip pat sudėkite skustas, smulkiai pjaustytas morkas bei žirnelius. Virkite apie 30-40 min. iki kol daržovės suminkštės, pagardinkite druska, pipirais, smulkintais žalumynais. Išvirtą sriubą sutrinkite.
Sriubą patiekite su trupučiu grietinėlės bei skrebučiais.
2016-08-10 00:34