Trinta sriuba su burokėliais

Trinta sriuba su burokėliais
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 100 mililitrų
  • Burokėliai, 2 vienetai
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 1 litras
  • Morka, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirkite nuplautas bulves, burokėlius ir morką.

  2. Nulupkite daržoves ir pertrinkite per sietelį.

  3. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite daržovių masę, įberkite druskos ir užvirkite.

  4. Užbalinkite grietinėle, papuoškite žalumynais ir patiekite. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Sofija
» Rašyti komentarą