Trinta šparaginių pupelių sriuba

Trinta šparaginių pupelių sriuba
Ingredientai:
  • Šparagai, 200 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Citrina, 1 vienetas
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagus ir svogūną susmulkinkite. Svogūną pakepinkite svieste 5 min.

  2. Sudėkite smulkintas šparagines pupeles ir dar 5 min. pakepkite.

  3. Supilkite sultinį ir virkite 20 min.

  4. Viską susmulkinkite elektriniu smulkintuvu.

  5. Įberkite druskos ir pipirų, įspauskite citrinos sulčių ir viską išmaišykite.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą