Trinta šparaginių pupelių sriuba

Trinta šparaginių pupelių sriuba
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 200 gramų
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Jogurtas, 100 gramų
  • Vynas, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai, 1 pundelis
  • Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite vandenį ir suberkite pupeles. Pavirkite apie 10 minučių, perkoškite, nuovirą supilkite į puodą.

  2. Pupeles sugrūskite ir sumaišykite su nuoviru. Į tą patį puodą supilkite vyną, grietinėlę, sudėkite sviestą, įberkite dar truputį druskos, pagardinkite pipirais ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį.

  3. Sriubą sutinkite, paskaninkite citrinų sultimis ir jogurtu. Galite papuošti žalumynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Irena
» Rašyti komentarą