- Mėsa, 0.5 kilogramo
- Vanduo, 4 litrai
- Bulvės, 8 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidoras, 1 vienetas
- Druska
- Česnakas, 5 skiltelės
Išvirkite bet kokią pasirinktą mėsą. Kol ji verda, nuskuskite bulves (nepjaustykite) ir morką, nulupkite svogūną ir česnako skilteles.
Išgriebkite mėsą, į sultinį sudėkite bulves ir gerai išvirkite - nieko baisaus, jeigu ir šiek tiek sukris.
Išgriebkite, sutrinkite ir vėl sudėkite į sultinį, suberkite kubeliais pjaustytą morką ir svogūną. Susmulkinkite česnaką.
Mėsą supjaustykite gabaliukais, česnaką padalinkite į porcijas: vieną sudėkite į puodą, kitą palikite, kad galėtumėte įmaišyti į jau išpilstytą sriubą.
Sudėkite į puodą pomidorų pastą, nuluptą supjaustytą pomidorą ir pavirkite (sriuba turi išeiti gan tiršta, tačiau jeigu persistengėte, galima įpilti virinto vandens).
Patiekite su virta mėsa, duona, džiūvėsėliais arba česnaku įtrintais skrebučiais.