- Bulvės, 8 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Druska
- Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
- Aliejus
- Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Mėįos
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Pasūdykite didelį kiekį vandens ir jame išvirkite bulves. Nupilkite nuovirą į atskirą indą, o bulves sutrinkite, sudėkite į nuovirą ir dar pavirkite.
Pakepinkite aliejuje svogūnus. Į dubenėlį įmuškite 3 trynius, nelabai stipriai išplakite, įlašinkite šiek tiek aliejaus, labai atsargiai supilkite citrinos sultis, bulvių nuovirą iš sriubos, įberkite prieskonių ir viską gerai išmaišykite.
Į užvirusią bulvienę sudėkite pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilkite mišinį su tryniais gerai išmaišykite. Nukaiskite ir palaikykite dar 5-10 minučių.