- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Bulvės, 4 vienetai
- Salieras, 1 vienetas
- Kukurūzų krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1 litras
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Morka, 1 vienetas
- Grietinėlė, 150 mililitrų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pomidorai, 4 vienetai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Keptuvėje išlydykite sviestą ir apkepkite svogūnus.
Supjaustykite bulves, morkas, salierą ir česnaką, pomidorus, pabarstykite prieskoniais.
Sudėkite į puodą, užpilkite grietinėlės, suberkite krakmolą. Viską atsargiai išmaišykite.
Įdėkite padažo, supilkite sultinį pusvalandį pavirkite. Patiekite pertrintą.