Tirštas padažas prie mėsos ir žuvies

Tirštas padažas prie mėsos ir žuvies
Ingredientai:
  • Sviestas, 40 gramų
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, 500 mililitrų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
  • Svogūnų laiškai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydykite keptuvėje sviestą ir sumaišykite su miltais, supilkite sultinį.

  2. Kai pradės tirštėti, sudėkite grietinę (jeigu per tiršta - įpilkite dar sultinio).

  3. Sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus, įberkite pagal skonį prieskonių ir išmaišykite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovilė
2019-10-15 21:13
Padazas
Jaunuolis
2012-08-23 21:16
Irena norėjo pasigirti kokia Ji sena? ))