Tiršta žirnių sriuba

Tiršta žirnių sriuba
Ingredientai:
  • Žirniai, 4 stiklinės
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 galva
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais, petražoles susmulkinkite.

  2. Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite apie 20 minučių.

  3. Petrinkite ir įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Galima papuošti žirniais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sa
2013-05-07 22:22
Dziovinti ar zali zirniai?