Tiršta vyšnių uogienė

Tiršta vyšnių uogienė
Ingredientai:
  • Vyšnios, 1 kilogramas
  • Cukrus, 1.5 kilogramo
  • Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašalinkite vyšnių kauliukus, vyšnias sudėkite į puodą ir užpilkite cukrumi. Palikite pastovėti 3 val.

  2. Užkaiskite ant silpnos ugnies, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kaitinkite pamaišydami, kad nesviltų. Kai sirupas taps vienalytis, padidinkite temperatūrą ir užvirinkite. Pakartokite procedūrą 4-5 kartus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Lidija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytautas
2019-07-09 12:06
Gaunasi puiki uogėnė
Marija
2018-06-19 08:23
Per saldu
Ąžuolas
2018-04-25 20:21
niam niam
vitalis.kulinaras
2016-07-10 12:55
O kam tas vanduo
Lina
2016-06-18 14:52
Kam to vandens pilti ir taip skysta uogienė gaunasi.