Tiršta sriuba su jautiena

Tiršta sriuba su jautiena
Ingredientai:
  • Jautiena, 400 gramų
  • Česnakas, 2 vienetai
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Džiovintos prieskoninės žolelės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Smulkintos morkos, 2 stiklinės
  • Smulkūs makaronai, 400 gramų
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 1 stiklinė
  • Smulkintas salieras, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Tai soti, maistinga ir skani itališka sriuba. Idealiai tinka pietums.

  2. Smulkiai supjaustykite mėsą ir apkepkite keptuvėje.

  3. Sudėkite į puodą mėsą ir smulkintas daržoves, užpilkite vandeniu. Sudėkite česnaką ir prieskonius.

  4. Virkite apie valandą ant vidutinio stiprumo ugnies, kartais pamaišykite.

  5. Iki virimo pabaigos likus maždaug 10 minučių sudėkite makaronus. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą