- Jautiena, 400 gramų
- Česnakas, 2 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Džiovintos prieskoninės žolelės, 1 arbatinis šaukštelis
- Smulkintos morkos, 2 stiklinės
- Smulkūs makaronai, 400 gramų
- Tarkuotas Parmezano sūris, 1 stiklinė
- Smulkintas salieras, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tai soti, maistinga ir skani itališka sriuba. Idealiai tinka pietums.
Smulkiai supjaustykite mėsą ir apkepkite keptuvėje.
Sudėkite į puodą mėsą ir smulkintas daržoves, užpilkite vandeniu. Sudėkite česnaką ir prieskonius.
Virkite apie valandą ant vidutinio stiprumo ugnies, kartais pamaišykite.
Iki virimo pabaigos likus maždaug 10 minučių sudėkite makaronus. Skanaus!