Tiršta moliūgų sriuba

Tiršta moliūgų sriuba
Ingredientai:
  • Pienas, 1 litras
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ir pasaldinkite 1,5 stiklinės vandens, užvirinkite.

  2. Sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir moliūgą, suberkite manus. Pavirkite 5 min.

  3. Supilkite pieną, užvirkite, uždenkite dangčiu ir palikite 5 min.

  4. Prieš patiekdami paskaninkite sviestu.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą