Tinginių pusryčiai stiklainėlyje

Tinginių pusryčiai stiklainėlyje
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 0.25 stiklinės
  • Pienas, 0.75 stiklinės
  • Natūralus graikiškas jogurtas, 0.5 stiklinės
  • Ispaninio šalavijo sėklos, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Migdolų ekstraktas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Smulkinti riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Šviežios arba šaldytos uogos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pusės litro stiklainį suberkite dribsnius, ispaninio šalavijo sėklas, jogurtą, supilkite migdolų ekstraktą, pieną, užsukite dangtelį ir gerai supurtykite.

  2. Sudėkite uogas, riešutus ir padėkite į šaldytuvą, kad per naktį išbrinktų. Laikyti galima iki 3 dienų. Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą