- Avižiniai dribsniai, 0.25 stiklinės
- Pienas, 0.75 stiklinės
- Natūralus graikiškas jogurtas, 0.5 stiklinės
- Ispaninio šalavijo sėklos, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Migdolų ekstraktas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Smulkinti riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Šviežios arba šaldytos uogos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Į pusės litro stiklainį suberkite dribsnius, ispaninio šalavijo sėklas, jogurtą, supilkite migdolų ekstraktą, pieną, užsukite dangtelį ir gerai supurtykite.
Sudėkite uogas, riešutus ir padėkite į šaldytuvą, kad per naktį išbrinktų. Laikyti galima iki 3 dienų. Skanaus!