Tinginių pusryčiai: avižinė košė su morkomis

Tinginių pusryčiai: avižinė košė su morkomis
Ingredientai:
  • Graikiškas arba natūralus nesaldintas jogurtas, 200 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 0.66 stiklinės
  • Pienas, 0.66 stiklinės
  • Nedidelė smulkiai tarkuota morka, 1 vienetas
  • Razinos arba džiovintos spanguolės, 2 valgomieji šaukštai
  • Trinti ananasai, 2 valgomieji šaukštai
  • Klevų sirupas, 2 valgomieji šaukštai
  • Ispaninio šalavijo sėklos arba linų sėmenys (nebūtina), 1 valgomasis šaukštas
  • Maltas cinamonas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Smulkinti pakepinti graikiniai riešutai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite jogurtą, dribsnius, morką, pieną, razinas, sirupą, ananaso tyrelę, sėklas ir cinamoną, padalinkite masę į stiklainėlius ir palikite uždengę šaldytuve per naktį.

  2. Prieš valgydami pabarstykite riešutais, galite uždėti pjaustyto banano arba ananaso.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą