- Sausainiai, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Maskarponės sūris, 200 gramų
- Šokoladas, 250 gramų
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 250 gramų
- Kavos likeris, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Naudokite kambario temperatūros komponentus.
Sausainius sugrūskite, sumaišykite sukakava ir lydytu sviestu, sudėkite į formą.
Šokoladą ištirpinkite, grietinėlę išplakite. Sūrį išplakite su likeriu bei cukrumi.
Į sūrio masę supilkite šokoladą ir sudėkite plaktą grietinėlę, atsargiai išmaišykite.
Masę dėkite ant sausainių, o pyragą 4 valandas palaikykite šaldytuve. Pabarstykite kakava ir patiekite.