- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Vištienos krūtinėlė, 400 gramų
- Kepti pievagrybiai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Žalieji žirneliai, 150 gramų
- Česnako skiltelės, 3 vienetai
- Sūris, 150 gramų
- Majonezas, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite supjaustykite kubeliais. Kiaušinius išvirkite, 3 atidėkite papuošimui ir supjaustykite riekelėmis, likusių trynius atskirkite nuo baltymų, atskirai sutarkuokite.
Sluoksniuokite salotas: vištiena, riešutų, česnako ir trupučio majonezo mišinys, grybai, baltymai, majonezas, sūris, majonezas, tryniai. Pakartokite.
Papuoškite žirneliais ir kiaušiniais.