Šventinis varškės desertas su uogomis

Šventinis varškės desertas su uogomis
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Sviestas, 10 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Konservuotos/šaldytos uogos, 20 gramų
  • Citrinos žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 10 gramų
  • Grietinėlė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pertinkite varškę, cukrų, kambario temperatūros sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir išplaktus kiaušinius, sudėkite į riebalais išteptas kepimo formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

  2. Išplakite grietinėlę su trupučiu cukraus, užtepkite ant deserto ir papuoškite uogomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą