Šventinis kalakutas

Šventinis kalakutas
Ingredientai:
  • Kalakutas, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Čiobreliai, 2 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
  • Salieras, 1 vienetas
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Stambiai supjaustykite svogūnus, morkas ir salierus, sudėkite į kepimo skardą ir pabarstykite čiobreliais.

  2. Uždėkite surištą kalakutą. Ištepkite jį sviesto ir aliejaus mišiniu.

  3. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilti vandenį ir kepkite orkaitėje apie 3 valandas.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą