Šventinė silkė

Šventinė silkė
Ingredientai:
  • Silpnai sūdytos silkės filė, 4 vienetai
  • Pomidorų pasta, 150 mililitrų
  • Čili padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vyno actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 vienetas
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Filė supjaustykite gabalėliais, likusius komponentus sumaišykite ir iš jų paruoškite padažą, užpilkite juo silkę.

  2. Palikite vėsioje vietoje per naktį, kad žuvis geriau prisigertų padažo, pabarstykite pjaustytais svogūnų laiškais ir patiekite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Šarūnė
» Rašyti komentarą